Aristocats E-Shop - Το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα για την γάτα και τους λάτρεις της.






Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Επιστροφές προϊόντων
  1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους
    • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα από αυτά που παραγγείλατε μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος
    • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν, μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος
  2. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
  3. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Στην περίπτωση 1 δεχόμαστε τις επιστροφές των προϊόντων με δική μας χρέωση μεταφορικών. Στις περιπτώσεις 2 και 3 η χρέωση μεταφορικών για την επιστροφή των προϊόντων είναι του πελάτη.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΤΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα του Aristocats.